De belangrijkste activiteit van de Robert Kalkman Foundation is het organiseren van de ‘Golf Fun Clinics’ voor kinderen met kanker en/ of een lichamelijke beperking. Dit doen wij al vele jaren met ontzettend veel plezier. 

Sinds een aantal jaren hebben wij onze eendaagse Golf Fun Clinics uitgebreid naar volledig verzorgde RKF Golf Fun Weekenden in een vakantiepark met aangrenzend een golfbaan. De kinderen en hun naaste familie of verzorgers kunnen genieten van een kosteloos en zorgeloos verblijf in een speciaal aangepaste recreatiebungalow georganiseerd en aangeboden door de Robert Kalkman Foundation.

Daarnaast hebben wij een programma en actieve dagindeling, die wij aanpassen aan de kinderen, hun verwachtingen en lichamelijke condities. Uit ervaring kunnen wij inmiddels spreken over een succes, waar de kinderen en hun ouders kunnen genieten met elkaar, het buiten zijn, golfen en het strand. Tevens wordt het gehele weekend verzorgd door de Robert Kalkman Foundation, waarbij wij eten, drinken en de nodige lekkernijen aanbieden. Er wordt een barbecue georganiseerd, feest gemaakt met muziek en vooral veel plezier gemaakt.