Nieuws

Golf Fun Clinics deel 2

De Robert Kalkman Foundation kijkt met elkaar weer terug op een indrukwekkend seizoen. In het tweede deel van de Golf Fun Clinics hebben wij weer veel kinderen kennis laten maken met het golfen. Plezier maken met elkaar was hierbij van groot belang, maar de kinderen willen ook heel graag beter leren golfen en zijn erg fanatiek. Dit geeft ons, de ouders en de kinderen ontzettend veel energie.

Wij kijken uit naar de RKF Golf Fun Clinics in 2019 en hopen weer veel kinderen blij te mogen maken met het golfen en elkaar.

Deel 2 Golf Fun Clinics 2018

Na een korte zomervakantie zijn vanaf zaterdag 1 september de Golf Fun Clinics van de Robert Kalkman Foundation weer in volle gang!

Wil je graag mee doen aan een Golf Fun Clinic? Stuur dan een mail naar alexandra@robertkalkmanfoundation.com

RKF Golf Fun Clinics 2018 - Deel 2

Vanaf april zijn wij weer gestart met de Golf Fun Clinics van de Robert Kalkman Foundation. Samen met onze RKF- Golfprofessionals hebben wij weer prachtige golfdagen georganiseerd en veel kinderen kennis laten maken met de golfsport.
Op verschillende golfbanen hebben we geput, gechipt, ballen geslagen en hebben we negen holes gespeeld.

Mooie resultaten, gezelligheid, sportiviteit en vooral veel plezier met elkaar! In het fotoalbum kunt u de mooie foto’s van de RKF Golf Fun Clinics bekijken.

RKF Golf Fun Clinics Deel 1 2018

We zijn weer van start gegaan met de Robert Kalkman Foundation Golf Fun Clinics en wat ontzettend fijn om weer een lach op de kinderen hun gezicht te zien (evenals de ouders)! Wil je jouw kind ook inschrijven? Dat kan! Klik op inschrijving en laat via florentijn@robertkalkmanfoundation.com weten dat je jouw dochter of zoon graag wilt inschrijven voor één of meerdere Golf Fun Clinics. Je ontvangt dan zeer snel een aanmeldingsformulier!

Coming soon!

We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor dit jaar om de kinderen weer goed te kunnen ontvangen en blij te maken! Wil je meer informatie over onze clinics? Klik dan op inschrijven!

RKF Golf Fun Clinic Overview

Het was wederom een indrukwekkend en geslaagd seizoen waarin de kinderen en ouders zeer hebben genoten!
Op dit moment zijn alle voorbereidingen in volle gang en kijken we al uit naar 2018!

RKF Golf Fun Clinic Zoetermeer

Met veel enthousiasme en plezier ging afgelopen zaterdag de Golf Fun Clinic op Burggolf Zoetermeer weer van start. Veel kinderen hadden zich ingeschreven om een mooie, leerzame en vooral gezellige dag met elkaar te beleven. De Golf Fun Clinic werd...

RKF Golf Fun Clinic Zoetermeer

Zaterdag 23 september, een prachtige zonnige dag en een mooie opkomst van kinderen die samen hun ouders onder begeleiding van PGA-golfprofessionals op Burggolf Zoetermeer een fijne golfdag hebben gehad. Na een gezellig ontvangst met...

RKF Golf Fun Clinic Hitland

Wederom een zeer geslaagde clinic ondanks de regen! Allereerst begonnen we de dag met een heerlijk stukje appeltaart waarna het RKF team iedereen welkom heette. We konden van start gaan! We trapten af met enkele indoor oefeningen onder begeleiding van diverse PGA-professionals. Er werd...

RKF Golf Fun Clinic Zoetermeer

Zouden we het droog houden? Jawel! Zoetermeer bleef wonder boven wonder droog waardoor de kinderen konden genieten van een mooi dagje fun & golf! Na een glaasje limonade en een stukje appeltaart werden de kinderen en ouders verzocht zich te verzamelen op de putting green waar het RKF team klaarstond...

RKF Golf Fun Clinic Zoetermeer

Een prachtige dag op Golfclub Hitland te Nieuwerkerk aan den IJssel waar de kinderen onder begeleiding van Robert en zijn team van PGA-golfprofessionals een dag vol Golf Fun konden beleven!

RKF Golf Fun Clinics - Deel 1

Zaterdag 29 april was wederom de opening voor een nieuw Robert Kalkman Foundation Golf fun clinic seizoen. Veel nieuwe kinderen hadden zich ingeschreven vanuit de verschillende ziekenhuizen en samen met de kinderen die al meerdere keren hebben deelgenomen waren de groepen verdubbeld in aantal. Door het enthousiaste en de professionele begeleiding van het RKF team PGA pro’s hebben de kinderen veel nieuwe een leerzame spelelementen en fun momenten ervaren.
Ook zijn de RKF coole score kaartjes gebruikt waar de kinderen hun scores kunnen noteren en nalezen van etiquette en regels op een speelse manier. Het plezier dat wij kunnen zien bij de kinderen en mede dat zij even kunnen genieten geeft heel veel voldoening!

Inschrijven

RKF Golf Fun Clinics 2017

Nieuwe golfjaar!

In de afgelopen periode heeft het RKF team zich voorbereid op het nieuwe golfjaar.
Wij kijken er weer naar uit om de kinderen en ouders in april op de golfbaan te mogen ontvangen!

Zonnige en swingende RKF Golf Fun Clinics deel 2 2016

Van augustus tot en met oktober heeft het tweede deel van de RKF Golf Fun Clinics plaatsgevonden.