In de afgelopen maanden hebben de RKF Golf Fun Clinics plaatsgevonden op diverse golfbanen en in het ziekenhuis. Ook hebben wij twee RKF Golf Fun Weekenden georganiseerd. De kinderen en ouders hebben zichtbaar genoten van de RKF golfdagen. Zij hebben les gekregen van de RKF PGA- golfprofessionals en zich hierdoor met veel plezier kunnen ontwikkelen. 
 
De kinderen zijn ontzettend enthousiast en leergierig. Het biedt nieuwe kansen en een mogelijkheid om intensief en competitief met elkaar te sporten, zonder lichamelijk contact. Afhankelijk van behandelingen, chemokuren en operaties, wat enorme impact heeft op het gestel en de conditie van de kinderen, kunnen zij zelf het tempo bepalen en door de RKF Golf Fun Clinics toch lichamelijk actief bewegen en met elkaar genieten. Deze afleiding zorgt voor veel plezier en helpt de kinderen enorm in hun genezingsproces. 
 
Ondanks de enorm zware periodes en momenten, wordt er met elkaar veel gelachen en plezier gemaakt. Het lachen en het plezier geeft de kinderen de energie en kracht om door te gaan. Wij zullen de komende maanden de Golf Fun Clinics,Golf Fun Weekenden en de indoor Golf Fun clinics van de Robert Kalkman Foundation 2020 voorbereiden om er wederom een mooi jaar voor de kinderen en ouders van te maken.