Op deze zonnige dag was het enthousiasme en plezier van de kinderen en ouders weer geweldig.

Vandaag bestaat de groep uit een mix van jonge kinderen en aantal iets "oudere jongeren". Ze vonden het golfen allemaal weer heel erg cool!

De uitdagingen van de sport waar zij mee kennis maken geeft hen weer nieuwe kracht en energie. Een van de kinderen, Joeri, liet Robert zien hoe je het beste op 1 been kunt swingen, helemaal super! Na de demonstratie van Robert werd het moeiteloos door de kinderen nagedaan, en er werd gelachen om alle swing-capriolen. De ballen vlogen ver de blauwe lucht in!

Toen werden de holes met een best-bal-game gespeeld in 2 groepen. Dit leverde weer mooie en spannende slagen op. Het gejuich was hoorbaar tot ver over de baan na een schitterende put.

Vervolgens zijn we met de golfbuggy, het stuur afgewisseld door de kinderen, richting het terras gereden.

De belevenissen en ervaringen werden uitgewisseld van de van de prachtige golf Fun dag.

De cadeautjes (soms verrassingen) werden dankbaar in ontvangst genomen, een aantal van de kinderen vroeg direct wanneer zij weer kunnen gaan golfen,waarop Robert antwoordde: volgende week!

Er werd gedag gezegd met een omhelzing en tot snel weer op de golfbaan bij de volgende clinic!

Met dank voor de enorme inzet en hulp van de vrijwilligers, PGA- Golf professionals en sponsoren, en de ambassadeurs die met veel belangstelling de hele clinic volgden, om te zien wat het met de kinderen en ouders doet.

Zie het fotoboek voor de foto's van 21 mei.