Het Kiwanis Golftournament op Golfclub Anderstein voor de RKF

Driebergen - De service club Kiwanis Driebergen - Heuvelrug organiseerde op GC Anderstein het jaarlijks golftoernooi voor kinderen in problemen. Het 12 de toernooi stond in het teken van de RobertKalkmanFoundation. De golfdag was een feest en werd een enorm succes in de opbrengst, mede dankzij de geweldige support van de organisatoren: dhr F.van Nieuwpoort / dhr D.Groenewegen en dhr J.W.Doove.

Robert heeft dit in een emotionele inleiding over weten te brengen op de ca 80 golfers. Het merendeel van de inschrijvingen bestaat uit een vaste kern van verschillende schilders bedrijven uit Noord-Holland. Dit keer was de steun massaal. Nadat bouwbedrijf van Rhenen toezegde om een golf fun clinic mogelijk te maken, volgden nog 10 bedrijven. Geweldig!

Omdat een van de Kiwanians contact had met de Kiwanis-gouverneur van Nederland klonk er een luid applaus voor dit buitengewone resultaat op het Europese congres in Venetie.

Robert Kalkman wil de organisatoren en Kiwanis alsmede de bedrijven hartelijk danken voor de warme betrokkenheid en support voor de RKF!